Protocol Coronavirus

Notariskantoor Geert Labordus houdt zich aan de verscherpte richtlijnen van het RIVM rondom het Corona virus en wij hebben daarom de navolgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • Wij nemen een grotere fysieke afstand tot onze cliënten in acht dan u van ons gewend bent. Wij schudden geen handen en nemen geen jassen aan.
  • Om deze fysieke afstand in de spreekkamer te kunnen waarborgen vragen wij u dringend alleen met die personen naar ons kantoor te komen, die de akte(n) moeten ondertekenen.
  • Neemt u uw eigen pen mee voor de ondertekening van de akte.
  • Kom zo kort mogelijk vóór het afgesproken tijdstip naar ons kantoor toe, zodat zo min mogelijk gebruik gemaakt hoeft te worden van onze wachtruimte.
  • Onze medewerkers werken bij toerbeurt thuis en zijn daarom telefonisch niet altijd rechtstreeks bereikbaar. U kunt vragen over lopende dossiers het beste per e-mail stellen.

Wanneer u last heeft van de volgende verschijnselen (hoesten, niezen, neusverkoudheid, koorts) of indien u in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest), verzoeken wij u dringend om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen en NIET bij ons kantoor langs te komen.

Deze maatregelen blijven van kracht zo lang de verscherpte richtlijnen van het RIVM zullen gelden.